Настаняване

Къщата за гости “Кьорови къщи” с. Стърница, обл. Смолян разполага със самостоятелна механа, самостоятелен апартамент и леглова база за 13 човека съответно стаи с 2, 3 и 4 легла.

Направете резервация
dsc_0087

Къщата е с обща леглова база за 13 човека. Състой се от 3 етажа с външни стълби и 3 тераси: 2 малки тераси на всеки етаж и 1 външна тераса подходяща за хранене на открито и барбекю. Състой се от:
1-ви етаж: механа за до 20 човека с напълно оборудвана кухня за самостоятелно приготвяне на храна, баня и тоалетна, кът за сядане, телевизор и камина.
2-ри етаж: самостоятелен апартамент със самостоятелна напълно оборудване кухня, баня + WC и 2 спални от които:
Спалня 1: голяма спалня
Спалня 2: спалня + 1 стандартно легло

Във всяка стая има телевизор, гардероб, нощно шкафче, стол, а от всекидневната достъп до тераса с изглед към панорамен изглед към планината и местността в селото и двора на комплекса. Етаж 2 е с външни стълби и е напълно самостоятелен етаж с възможност за самостоятелно наемане. Отлична възможност за наемане за уединение и почивка за цялото семейство.

3-ти етаж: се състой от 3 стаи с баня + WC от които:
Стая 1: спалня
Стая 2: 3 самостоятелни легла
Стая 3: 4 самостоятелни легла

Къщата разполага с:
сателитна телевизия
локално отопление

На разположение на гостите: велосипеди, федербал, шах, табла, карти и други.

Дейности: Мястото е идеално за планински туризъм, отдих, празненства, студентски групи, групи с приятели, лов, риболов, велоразходки, офроуд, мотокрос и др.

Правила при настаняване

Пристигане: От 14 :00 часа
Заминаване: До 12 :00 часа
С цел по-доброто Ви обслужване, подреждането и подготовката на стаите и за следващите клиенти, умоляваме всички гости да спазват тези часове .

Правила за анулиране:
При анулиране на резервация до 7 дена до датата на пристигане, депозитът се връща. При анулиране по-късно или в случай на не пристигане, депозит не се връща.

Деца и допълнителни легла:
Всички деца са добре дошли. За деца до 7 години не се изисква такса.

Домашни любимци:
Домашните любимци са разрешени, като има специално обособено място.

Приемани начини на плащане:
Предварителни резервации могат да се направят по телефон – 0898 20 20 15, през формата за резервация или на email: vboy@abv.bg.
Необходимо е те да бъдат гарантирани с депозит, за да бъдем сигурни в намеренията Ви.