МЕХАНАТА И КУХНЯТА

За нашите клиенти „Кьорови” къща за гости има механа, разполагащ с капацитет за до 20 места на закрито, което го прави идеалното място за организиране на колективни мероприятия.

Механата е направена изцяло в автентичен родопски стил с камина. При предварителна заявка можем да ви предложим приготвени на място с био продукти мекици, кисело мляко, пататник, домашно краве и овче сирене, традиционни гозби и родопски десерти и сладка, както и да опитате прословутото чеверме.

През летните месеци къщата разполага с тераса от която се разкрива превъзходна гледка към местността в с. Стърница към магичната Родопа планина.

Кухнята към механата: осигуряваме за своите клиенти напълно функционална  и оборудвана кухня разполагаща с готварска печка, микровълнова печка, съдомиялна, кафе машина, хладилници, всякакъв вид посуда, необходима за самостоятелно приготвяне на най-различни ястия, както и сервирането им.

По отношение на храненето се предлагат няколко варианта:
* самостоятелно приготвяне на храна от гостите
* в случай, че предпочитате да се отдадете на истинска почивка, нашите любезни домакини ще се погрижат за храненето, като задоволят всяко Ваше желание – от традиционен родопски специалитет, до любимото Ви ястие.
Чеверме: тук е мястото, където специално за Вашата компания можете да поръчате чеверме – агне, печено на шиш. Самите Вие ще имате възможност да се насладите на невероятния му вкус завръщайки се в къщата след дълга планинска разходка! 

Барбекю: В двора на къщата се намира нашето Барбекю. То е изцяло в родопски стил и предлага 20 места на външната тераса

За децата: за най-малките посетители има oбособена детска люлка и на разположение външен двор , където вашите малчогани могат да се забавляват на воля и най-различни други детски игри.